Συνδεθείτε

Γίνε μια από τις 16.000 επιχειρήσεις που θα αποκτήσουν e-shop χωρίς να ξοδέψουν ούτε ένα ευρώ  

Γίνε μια από τις 16.000 επιχειρήσεις που θα αποκτήσουν e-shop χωρίς να ξοδέψουν ούτε ένα ευρώ  

Μια τεράστια ευκαιρία έχουν εν μέσω πανδημίας οι επιχειρηματίες που δεν διαθέτουν eshop. Η επιδότηση των 5.000 ευρώ για τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι σίγουρα μια βαθιά ανάσα.  

Το νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης μέσω του ΕΣΠΑ με 100% επιδότηση και έως 5.000€ για τη δημιουργία e-shop θα φέρει τα πάνω – κάτω στην αγορά και όπως όλα δείχνουν να αλλάξει τα δεδομένα στον τρόπο που αντιλαμβάνεται ο καταναλωτής το shopping.   

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός της ελληνικής επιχειρηματικότητας φαίνεται πως είναι τώρα πια γεγονός. Ακόμα και το πιο μικρό κατάστημα έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει το δικό του  eshop και να είναι ανταγωνιστικό.  

Η χρηματοδότηση αφορά αποκλειστικά τον κλάδο του λιανικού εμπορίου, οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις χρηματοδότησης έως τις 31η Ιανουαρίου 2021. Το ύψος του ποσού που θα επιδοτηθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση φτάνει τα 80.000.000 ευρώ, δηλαδή ένα αρκετά μεγάλο ποσό που αναμένεται να μοιραστεί σε τουλάχιστον 16.000 ιδιοκτήτες φυσικών καταστημάτων.  

Ανεξάρτητα από την περιπέτεια της πανδημίας που βιώνουμε σε ολόκληρο τον κόσμο είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει μια τεράστια τάση σε παγκόσμιο επίπεδο προς τις on line πωλήσεις. Το μέλλον φαντάζει «ψηφιακό» σε όλους τους τομείς της ζωής  και οι καταναλωτές είναι ήδη στη διαδικασία της εκπαίδευσής τους για να καταφέρουν να «παίξουν» με τους νέους όρους της αγοράς. Μάλιστα είναι εντυπωσιακό ότι εκπαιδεύονται προς αυτή την κατεύθυνση και καταναλωτές μεγάλων ηλικιών που μέχρι πρότινος δεν είχαν εξοικείωση με τον διαδίκτυο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *