Συνδεθείτε

On line shopping: H συνήθεια που ήρθε για να μείνει

On line shopping: H συνήθεια που ήρθε για να μείνει

Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα περιορισμών ο κόσμος πλέον έχει την δυνατότητα να κάνει τις αγορές του από τα ανοικτά καταστήματα. Ωστόσο φαίνεται ότι οι πολίτες σε μεγάλο βαθμό συνεχίζουν να προτιμούν τις onlineαγορές. Εκτός από την αποφυγή του συγχρωτισμού οι on line αγορές είναι σε ορισμένες περιπτώσεις πιο βολικές καθώς τις κάνεις από την άνεση του καναπέ σου και έχεις τη δυνατότητα να ψάξεις για όση ώρα επιθυμείς προκειμένου να βρεις αυτό που θέλεις. Έτσι λοιπόν ενώ στη μία περίπτωση θα πρέπει να έχεις ολοκληρώσει τις αγορές σου σε 2 ώρες στην άλλη περίπτωση μπορείς να ψωνίζεις κυριολεκτικά με τις ώρες και να αγοράζεις ότι θέλεις μ’ ένα click!

Το on line  shopping μπορείς να γίνει ακόμα πιο αποτελεσματικό όταν σου δίνεται η δυνατότητα να παραλάβεις εσύ ο ίδιος τα πράγματα από το κατάστημα. Έτσι γλυτώνεις και τον χρόνο αναμονής.

Σύμφωνα πάντως  με το σχετικό ΦΕΚ, τα μέτρα για την πανδημία ισχύουν μέχρι την προσεχή Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, όμως όλα δείχνουν ότι αυτά αναμένεται να παραταθούν, καθώς εάν και η επιδημιολογική εικόνα της χώρας καλυτερεύει αισθητά, τα δεδομένα δεν είναι τέτοια αυτή τη στιγμή έτσι ώστε να επιτρέψουν οι ειδικοί  την ολική άρση του lockdown. Και επειδή δεν ξέρουμε πότε τελικά θα επιστρέψουν όλα στην κανονικότητά τους, καλό είναι να είμαστε εκπαιδευμένοι στις αγορές εξ αποστάσεως. Το on line shoppingείναι μια συνήθεια που ήρθε για να μείνει.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *