Συνδεθείτε

Το «εισιτήριο»  για να μπεις εύκολα και γρήγορα στο κόσμο του on line shopping ακόμα και αν δεν διαθέτεις on line shop!

Το «εισιτήριο»  για να μπεις εύκολα και γρήγορα στο κόσμο του on line shopping ακόμα και αν δεν διαθέτεις on line shop!

Όπου βλέπεις τη λέξη  click είναι λογικό να πηγαίνει αμέσως το μυαλό σου στην μέθοδο αγορών clickaway. Έχεις ακούσει τόσες φορές τη συγκεκριμένη λέξη που δύσκολα θα την ξεχάσεις τους επόμενους μήνες. Και αν το clickaway θα σου θυμίζει για πάντα αυτή τη δύσκολη περίοδο που ζούμε όλοι μας, το clicknaway μπαίνει στη ζωή σου για να σου υπενθυμίζει οτι δεν υπάρχει πρόβλημα χωρίς τη λύση του. 

Πρόκειται για τη νέα διαδικτυακή  πλατφόρμα που είναι φιλική προς τον χρήστη και έχει στόχο να  σου φέρνει τον πελάτη στην πόρτα σου, χωρίς κόστος και στην ώρα του! 

Αν είσαι ιδιοκτήτης μικρής ή μεγάλης επιχείρησης, κάνεις απλά μια εγγραφή ως επαγγελματίας στην πλατφόρμα  και αυτόματα συμπεριλαμβάνεσαι στις συνεργαζόμενες  επιχειρήσεις του click n away.  Οι πελάτες σου θα μπορέσουν να κλείσουν on line το ραντεβού τους με το κατάστημά σου άμεσα και χωρίς ταλαιπωρία.   

Έχεις δηλαδή  ένα μεγάλο κέρδος αφού δεν θα χρειαστεί να  ξοδέψεις το χρόνο σου απαντώντας σε τηλεφωνήματα και δεν θα χρειαστεί να προσλάβεις επιπλέον προσωπικό για τηλεφωνική εξυπηρέτηση. Τέλος μ’ αυτόν τον τρόπο δεν κινδυνεύεις να λάβεις πρόστιμο αφού έχεις τον έλεγχο στα χέρια σου. Το συγκεκριμένο σύστημα αποτρέπει  τον συνωστισμό έξω από το κατάστημά σου 

Οι συναλλαγές  με τους πελάτες σου θα γίνουν τελικά εύκολα και οργανωμένα αφού το click n away θα  σου «λύσει» τα χέρια στην κυριολεξία.  

Και μέχρι τώρα άκουσες μόνο τα καλά νέα, τώρα θα ακούσεις τα ακόμα καλύτερα. Η Click n away, είναι η μοναδική πλατφόρμα που λειτουργεί χωρίς προμήθεια και σου παρέχει δωρεάν διαφήμιση. Βασισμένη σε απόλυτης ακρίβειας σύστημα καταγραφής ραντεβού για εύκολη και ασφαλή παραλαβή των προϊόντων από το κατάστημα σου διευκολύνει εσένα και τους πελάτες σου να κάνετε οργανωμένες και σωστές συναλλαγές.  

 

 Αν διαθέτεις eshop,  κάνοντας την εγγραφή σου στην πλατφόρμα μας οι πελάτες σου, αφού έχουν βρει αυτό που θέλουν να αγοράσουν, έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν ραντεβού παραλαβής στη διαθέσιμη ημέρα και ώρα που έχει το κατάστημά σου.   

 

Αν δεν έχεις eshop, ο πελάτης θα μπει στην πλατφόρμα και θα καταγράψει το αίτημά του για συγκεκριμένη αγορά αφήνοντας τα στοιχεία επικοινωνίας του ή θα κλείσει απευθείας ραντεβού για την  παραλαβή του προϊόντος που  έχει επιλέξει. Ακόμα υπάρχει και η δυνατότητα ανάρτησης στην πλατφόρμα pdf με τον κατάλογο σου έτσι ώστε η εξυπηρέτησή πελατών να γίνει ακόμα πιο εύκολη.  

Οι συναλλαγές σου με τους πελάτες ποτέ δεν ήταν πιο οργανωμένες και άμεσες. 

Η επιχείρησή σου θα διαφημίζεται καθημερινά σε εκατομμύρια καταναλωτές μέσο της μεγάλης διαφημιστικής καμπάνιας που τρέχει στα social media και στη google,  της πλατφόρμας click n away. 

Είναι η πρώτη ολοκληρωμένη υπηρεσία click away  που υποστηρίζει ακόμα και τις πιο μικρές επιχειρήσεις χωρίς να τους χρεώνει με προμήθειες.  

Το «εισιτήριό»  για να μπεις εύκολα και γρήγορα στο κόσμο του on line shopping ακόμα και αν δεν διαθέτεις on line shop!

Photo by Laura Chouette on Unsplash

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *