Συνδεθείτε

Τα 3 βήματα για να ψωνίσεις εύκολα και γρήγορα μ’ ένα click

Τα 3 βήματα για να ψωνίσεις εύκολα και γρήγορα μ’ ένα click

Το Click away δεν είναι κάτι που έχουμε συνηθίσει γιαυτό και προς το παρόν τουλάχιστον δεν αποτελεί τον πιο εύκολο τρόπο για να κάνουμε τα ψώνια μας. Αυτές ήταν  οι δυο πρώτες σκέψεις που κάναμε όταν συνειδητοποιήσαμε οτι δεν υπάρχει άλλη επιλογή τουλάχιστον επί του παρόντος.

Έχεις όμως αναλογιστεί οτι ίσως ήρθε για να μείνει;  

Έχεις σκεφτεί οτι είναι πιθανό για κάποιους καταναλωτές να λειτουργεί προς όφελός τους  και μάλιστα να το αξιολογούν ως μια βελτιωμένη παροχή υπηρεσιών που κλείνει ένα κενό της αγοράς;

Σε κάθε περίπτωση είναι μια νέα συνήθεια που δημιουργεί καινούρια δεδομένα στο χώρο του shopping. Ευνοεί ξεκάθαρα εκείνους που δεν έχουν χρόνο για χάσιμο «χαζεύοντας» τις βιτρίνες αλλά ταυτόχρονα θέλουν να παραλάβουν άμεσα το κοστούμι που είδαν στο ίντερνετ ενώ απογοητεύει όλους όσοι έβλεπαν το shopping ως διέξοδο. 

Ο πελάτης λοιπόν κάνει την παραγγελία του μέσω του e-shop ή μέσω τηλεφώνου, προφανώς αφού πρώτα έχει κάνει την έρευνα του. Η πληρωμή γίνεται ηλεκτρονικά ή μέσω του συστήματος POS στην είσοδο του καταστήματος. Αυτό το δεύτερο προϋποθέτει να έχει ο πελάτης κάρτα. Και στις δύο περιπτώσεις ο πελάτης πρέπει να προσκομίσει είτε ηλεκτρονική απόδειξη ή κάποιο μήνυμα που έχει λάβει από την επιχείρηση το οποίο επιβεβαιώνει οτι έχει πάει τη σωστή ώρα για να παραλάβει την παραγγελία του.  

Προσοχή, αν φτάσετε στο σημείο και δείτε απ’ έξω να είναι συγκεντρωμένα περισσότερα από 9 άτομα “φέρτε μια βόλτα” το τετράγωνο γιατί διαφορετικά κινδυνεύετε να σας επιβληθεί πρόστιμο. Η απόσταση των δύο μέτρων παραμένει υποχρεωτική ακόμα και έξω από τα καταστήματα. 

Κίνδυνο να της επιβληθεί πρόστιμο διατρέχει και όποια επιχείρηση παραβεί τα μέτρα, το πρόστιμο μπορεί να είναι από 2.000 έως 50.000 ευρώ (ανάλογα με τα τετραγωνικά του καταστήματος) και θα υπάρξει και ταυτόχρονη αναστολή λειτουργίας από 15 έως 90 ημέρες.

Τι γίνεται όμως με εκείνα τα καταστήματα που δεν διαθέτουν eshop

Σ’ αυτή την περίπτωση η νέα διαδικτυακή πλατφόρμα click n away δίνει τη δυνατότητα στους επιχειρηματίες που δεν διαθέτουν e-shop να ανεβάσουν σε μορφή pdf λίστα με τα προϊόντα που πουλάνε. Επίσης δίνει τη δυνατότητα στις μικρές επιχειρήσεις που δεν διαθέτουν call centers ή πολλά άτομα προσωπικό να κλείνονται και να οργανώνονται τα ραντεβού  με τους πελάτες χωρίς να απασχολούνται οι ίδιοι. 

Ο πελάτης μπαίνει στην πλατφόρμα click n away  και κλείνει ραντεβού μόνος του, με βάση τη διαθεσιμότητα του κάθε καταστήματος. Έτσι λοιπόν τα συνεργαζόμενα καταστήματα με την πλατφόρμα click n away  μπορούν ανά πάσα στιγμή να μπούνε και να δούνε την εξέλιξη των ραντεβού τους.  

Photo by rupixen.com on Unsplash

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *