Συνδεθείτε

Νέα εποχή στο Shopping

Νέα εποχή στο Shopping

Είχες φανταστεί ποτέ οτι θα έφτανε εκείνη η ημέρα που για να γυρίσεις σπίτι σου με σακούλες και ψώνια θα έπρεπε να περιμένεις την παραλαβή τους έξω από τα αγαπημένα σου καταστήματα; 

Μάλλον κάπως απίθανο θα σου φαινόταν κάτι τέτοιο τα περασμένα Χριστούγεννα…

Και όμως τα νέα δεδομένα που δημιούργησέ  η πανδημία στην αγορά επιβάλλουν  την εφαρμογή του  click away. 

Από τη στιγμή που οι αποστολές και οι παραδόσεις εμπορευμάτων γίνονται με τεράστιες καθυστερήσεις, ο πιο ασφαλής τρόπος είναι τελικά η παραλαβή από το κατάστημα. Αν θέλεις λοιπόν να έχεις “το κεφάλι σου ήσυχο” και να έχεις δώρα να προσφέρεις σ’ εκείνους που αγαπάς τότε κλείσε το ραντεβού σου τώρα. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι το A …Click a away, η νέα διαδικτυακή πλατφόρμα μέσα από την οποία κλείνεις τα ραντεβού σου. Στέλνεις το μήνυμά σου στο κατάστημα που επιθυμείς και μηδενίζεις τον χρόνο αναμονής σου. 

Η συγκεκριμένη πλατφόρμα δημιουργήθηκε για να «λύσει» τα χέρια των καταστηματαρχών και να γεμίζουν γρήγορα τα δικά σου χέρια με τα ψώνια σου! Οι βασικοί κανόνες για να βγεις τελικά σαν καταναλωτής κερδισμένος και λιγότερο ταλαιπωρημένος είναι «να ξέρεις τι θέλεις» και να είσαι πάντα στην ώρα σου. Αν τηρείς αυτούς τους κανόνες τότε τα πράγματα είναι απλά. 

Μέσω της πλατφόρμας στείλε στο κατάστημα το μήνυμά σου και μόλις λάβεις την απάντηση με το σημείο και την ώρα παραλαβής του προϊόντος θα είσαι έτοιμος. Και να θυμάσαι είναι η εποχή που πρέπει να στηρίξουμε και τις μικρές επιχειρήσεις της γειτονιάς μας ! 

Photo by George Bakos on Unsplash

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *